Min egen vei

Kjell Kristensen fra Herdla er først og fremst en samfunnsutvikler, en samferdselsmann på sin hals, gründer, ex-politiker, forretningsmann og distriktsforkjemper.
Han var pådriver for å få bygget Herdlabroen og Askøybroen, og er i sitt 80-ende år en pådriver for å få realisert Tverrsambandet, den ytre nordre ringveien utenom Bergen. I tillegg arbeider han for å realisert ny seilingsled til Bergen gjennom Det Naue.

Men Kjell Kristensen innrømmer at han har et «problem»:
– Det er at jeg alltid tenker fremover og tenker nyutvikling, i tillegg til at jeg er relativt utålmodig etter å få ting til å skje. Han innrømmer også at han blir omtalt som en konfliktskaper, – muligens fordi han lar seg irritere av all denne tregheten i
systemet og all uforstand, det han vil kalle «toskeskap» blant dem som sitter i maktposisjoner: – Det har ført meg på kollisjonskurs med mange i årenes løp. Men for meg har det alltid vært grunnleggende å vite hva man snakker om til enhver tid. Hvis ikke kan man like godt holde kjeften. Det burde noen og enhver legge seg på minnet!

– Men når det er sagt, må jeg legge til at det heldigvis finnes mange kloke hoder rundt omkring som er løsnings- og resultatorientert, og som ikke kaster bort tid på å konstruere opp problemer. Takk og pris for det!

Boken er ført i pennen av ROLF ERIK VELAND.

Forfatter

Kjell Kristensen

ISBN

978-82-7128-716-0

kr 349,-