Om oss

Bodoni Forlag er et uavhengig norsk forlag med sete i Bergen. Vi legger vekt på å gi leserne våre en helhetlig god opplevelse, med høy kvalitet på både innhold og utforming. Vi utgir norsk sakprosa, med særlig vekt på lokale og regionale tema, historie, kultur og natur.

Bodoni Forlag har i tillegg lang erfaring med ulike oppdragsbøker for næringslivet og organisasjoner. Bergen Næringsråd, Fløibanen, Hansa Borg Bryggerier og Kavli er noen av bedriftene vi har samarbeidet med.

Forlaget er godkjent for vitenskapelig publisering og følger nasjonale retningslinjer for kvalitetssikring gjennom fagfellevurdering og krav til generell språklig kvalitet.

Lokal og miljøvennlig produksjon
Bodoni forlag er en integrert del av den norske mediebedriften Aksell som har vært i kontinuerlig drift siden 1914. Aksell trykker alle Bodonis utgivelser, og bøkene blir i sin helhet produsert i Norge. Aksell har lisens til å merke våre trykksaker med merket «Trykt i Norge» og har i tillegg følgende miljøsertifiseringer: Svanemerket, Grønt punkt, Miljøfyrtårn, og er i tillegg medlem av Transparency International Norge. At trykkeriet har lisens som svanemerket trykkeri, betyr at de oppfyller Nordisk Miljømerkings strenge krav til valg av blant annet råvarer som papir, kjemikalier, løsningsmidler, fargestoffer, redusert avfallsproduksjon og reduserte utslipp.

 

Kontakt oss

Silje K. Iversen Hammersland
Forlagsredaktør
900 80 916
silje.hammersland@bodoniforlag.no

Jo Gjerstad
982 33 172
jo.gjerstad@bodoniforlag.no

Bjarte J. Hordnes
Daglig leder
982 33 177
bjarte.hordnes@aksell.no